Riitta Koski-Helfenstein
p. 050 5259113
e-mail: musaiikki@gmail.com
www.musaiikki.com
Käyntiosoite: Tuomaantie 3, Jyväskylä (Ristonmaa)

 

Ota yhteyttä!

Sijainti

MUSAIIKIN toimitila sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Ristonmaalla. Toimin tarvittaessa myös muissa tiloissa – kuten sairaala, koti, koulu tai päiväkoti.

Riitta Koski-Helfenstein

Riitta Koski-Helfenstein
Valmistuin Musiikkiterapeutiksi Sibelius-Akatemiasta (2003), Musiikkipedagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta (2003) sekä Filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta pääaineena musiikkiterapia (2011).
Jyväskylän yliopiston tutkimusprojekteihin osallistuminen on tuonut lisäksi erityisosaamista improvisaatiopohjaisesta musiikkiterapiasta masennuksen hoidossa ja toiminnallisen musiikkiterapian sovellutuksesta aivohalvaus (stroke) -kuntoutuksessa.

Täydennyskoulutukseni on muilta osin keskittynyt varhaiseen vuorovaikutukseen (kiintymyssuhteen hoitoon) ja perheisiin keskittyvään musiikkiterapiaan sekä sisäkorvaistutelasten monimuotoryhmäkuntoutukseen.
Varhaisiän musiikinopettajana olen toiminut Jyväskylän- ja sen maalaiskuntien kansalaisopistoissa, Zürichin suomikoululla Sveitsissä ja yksityisenä elinkeinonharjoittajana Jyväskylässä. Olen vieraillut kutsuttuna opettajana myös New Yorkin ja Mont Realin suomikouluilla ja saanut ilokseni toimia mm. muusikkona Jyväskylän kaupunginteatterin vauvateatterissa.

Musiikkiterapeuttina minulla on kokemusta eri asiakasryhmistä alkaen kehitysvammaisten, autistien ja erityistä tukea tarvitsevien kuntoutuksesta (ja -musiikinopetuksesta) suuntautuen varhaisiän musiikkiterapiaan, vanhempi-lapsi -terapiaan ja masennuksen hoitoon.

Yhteisessä sykkeessä voi hyvin